Over ons

Welkom op Huberts Bewindvoering. Hierbij stellen wij ons aan u voor. Wij zijn Ellie en Piet Huberts van Huberts Bewindvoering. Om u een beeld te geven van wie wij zijn, vertellen wij u in het kort over onze achtergronden.

Ellie Huberts

“Ik ben al ruim dertig jaar werkzaam in de gezondheidszorg als HBO-V verpleegkundige en Sociaal Psychiatrische Verpleegkundige (SPV-er). Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de psycho-geriatrie en psychiatrie.” 

Piet Huberts

Ik heb een economische achtergrond (HEAO-CE) en ben ruim twintig jaar werkzaam geweest in het commerciële bedrijfsleven. Gaande weg groeide bij mij de wens om mezelf in te zetten voor mensen die door omstandigheden niet (meer) in staat zijn hun eigen financiële huishouding op orde te houden. Het persoonlijk contact hierbij vind ik erg belangrijk. Wij proberen zoveel mogelijk de wensen van onze klant centraal te stellen.”

In 2007 hebben wij gezamenlijk de stap genomen om onze krachten en ervaringen te bundelen. Sindsdien runnen we ons bewindvoerderskantoor Huberts Bewindvoering.

Wat vinden wij belangrijk?

Dienstverlening op maat

Geen enkele persoon of situatie is gelijk. Dat vereist een dienstverlening op maat waarin persoonlijk contact met zowel cliënten als hulpverleners centraal staat.

Vertrouwen

Wij streven naar een goede samenwerking met onze cliënten op basis van wederzijds vertrouwen. We houden van een open communicatie waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van de cliënt. Aangezien we werken zonder personeel kennen we al onze cliënten persoonlijk zodat we altijd op de hoogte zijn en blijven van iemands situatie. Dit maakt het mogelijk om zowel de financiële als zorginhoudelijke belangen van onze cliënten optimaal te kunnen behartigen.

Goede bereikbaarheid

Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten ons kunnen bereiken wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn. Cliënten kunnen ons tijdens onze spreekuurtijden telefonisch bereiken of vragen via de e-mail aan ons voorleggen. In principe worden dagelijks doch binnen 48 uur alle e-mails beantwoord.

Relaties

Wij werken al jarenlang nauw samen met diverse zorginstellingen en hulpverleners in de regio maar ook met relevante instanties als rechtbanken, zorgkantoren, gemeentes en financiële instellingen.